QUALITY MEDALTM

QUDAL

Deepma

DEEPMA™ (Deep Mind Awareness™) posebna je inovativna metoda kod koje se od ispitanika zahtjeva da dobro promisle o pitanju prije nego što daju konačni odgovor.
DEEPMA™ shema omogućava prilikom ispitivanja da se izbjegne kod anketiranih grupa navođenje najpopularnijih (tzv. Top of Mind) brandova, odnosno da se - u što je mogućoj većoj mjeri prilikom istraživanja tržišta - eliminira snaga i popularnost branda kako bi se mogle ispitati kvalitete samog proizvoda ili usluge.
 
U istraživanjima „QUDAL® - Quality - DEEPMA™“ mjeri se kvaliteta – proizvoda i  od strane potrošača odnosno korisnika, ali i prema percepciji onih koji nužno nisu korisnici, ali imaju relevantno mišljenje na osnovi iskustava bliskih osoba u okruženju (npr. majka donosi sud o kvaliteti dječjih pelena ili dječjih šampona i sl.)

 
Qudal logo

QUDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržištnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness). Samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL - QUality meDAL.

Copyright © 2017, ICERTIAS, - International Certification Association, Zurich, Švicarska. Sva prava pridržana /// Uvjeti korištenja