QUALITY MEDALTM

QUDAL

Pitanja i odgovori

  • Kako poduzeće, proizvod ili usluga može osvojiti medalju QUDAL - QUality meDAL?
    QUDAL-QUality meDAL priznanje za bilo koje poduzeće, proizvod ili uslugu je temeljeno na neovisnom istraživanju tržišta QUDAL - QUality meDAL. QUDAL - QUality meDAL istraživanje provodi se periodički, na različitim tržišnim sektorima putem online anketa u kojima se od ispitanika traži da identificiraju proizvod ili uslugu koja prema njihovom osobnom iskustvu i mišljenju nudi najviši nivo kvalitete na tržištu. Kompanije, proizvodi i usluge koje prime većinu glasova za najviši nivo kvalitete osvajaju prvo mjesto u jednoj od tržišnih kategorija te stječu mogućnost isticanja oznake QUDAL - QUality meDAL sa 5 zvjezdica.
  • Kako poduzeće može biti nominirano za QUDAL- QUality meDAL ?
    Poduzeća ne mogu sama sebe nominirati niti se direktno prijaviti za QUDAL - QUality meDAL priznanje. Naša organizacija, ICERTIAS, koja stoji iza QUDAL - QUality meDAL priznanja, provodi neovisna istraživanja na različitim svjetskim tržištima. Svako istraživanje uključuje brojne kategorije iz različitih ekonomskih sektora (npr. mlijeko, automobili, banke, pametni telefoni, davatelji internet usluga). Od ispitanika (potrošača) se traži da imenuju proizvod, uslugu ili poduzeće u svakoj od kategorija, koje po njihovom osobnom iskustvu, nudi najviši nivo kvalitete na tržištu. Pitanja u anketama su uvijek otvorenog tipa ( nisu u formatu već predefiniranih odgovora), i ispitanici mogu slobodno unijeti odgovor za koji oni misle da je najprikladniji za ponuđenu kategoriju. Proizvod, usluga ili poduzeće sa najvećim brojem glasova ispitanika u određenoj kategoriji ima privilegiju ulaska u QUDAL - QUality meDAL projekt za tu kategoriju, u toj zemlji.
Qudal logo

QUDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržištnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness). Samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL - QUality meDAL.

Copyright © 2017, ICERTIAS, - International Certification Association, Zurich, Švicarska. Sva prava pridržana /// Uvjeti korištenja