QUALITY MEDALTM

QUDAL

O nama

Mi na tržištu prepoznajemo, nagrađujemo i promoviramo - kvalitetu
Rukovođeni smo strašću da potrošačima olakšamo potragu za proizvodima i uslugama koji će im ponuditi više od očekivanog.
 
Želja nam je stvarati kulturu u kojoj će proizvođači i davatelji usluga težiti maksimalnoj kvaliteti i pružati vrhunsku kvalitetu, a potrošači pri svakoj nabavci zahtjevati samo ono najbolje - najkvalitetnije.
 
U našoj misiji prepoznavanja i promoviranja kvalitete u velikoj nam mjeri pomaže naš inovativni, certifikacijski program nagrađivanja i certifikacijski žig - QUDAL® - QUality meDAL™.
 
Medalja QUDAL® - QUality meDAL™ dodjeljuje se isključivo onim proizvodima i uslugama na tržištu koji potrošaču nude najveću razinu kvalitete - temeljeno na znanstvenim tržišnim istraživanjima prema inovativnoj metodi QUDAL® - Quality - DEEPMA.
 

 

Qudal logo

QUDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržištnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness). Samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL - QUality meDAL.

Copyright © 2017, ICERTIAS, - International Certification Association, Zurich, Švicarska. Sva prava pridržana /// Uvjeti korištenja