QUALITY MEDALTM

QUDAL

Press

Dobrodošli u QUDAL® Press centar.
Cijenjeni novinari, urednici i drugi uvaženi predstavnici sedme sile...
 
Dobrodošli u virtualni QUDAL® press centar. 
 
Ovdje ćete naći tekstualne i grafičke materijale koji vam mogu pomoći u obavljanju vašeg posla. Za sve dodatne informacije stojimo vam rado na raspolaganju
 
Molimo svakako imajte u vidu da su fotografije i logotipovi na ovoj web stranici namijenjeni isključivo za novinarsko korištenje.
 
Dozvoljeno je svako objavljivanje grafičkih i fotografskih materijala na ovoj web stranici u svrhu obavještavanja javnosti o nagradi i istraživanju "QUDAL®" putem elektronskih i klasičnih medija: novina, magazina, web stranica, televizije i slično.
 
"QUDAL®" logo (grafički znak odnosno žig) je zaštićen i ne može se koristiti u druge svrhe osim gore navedenih, a posebice se ne smije stavljati uz zaštitne i tržišne znakove (logotipove) drugih tvrtki bez prethodne pismene suglasnosti.
 
Za dodatne informacije o QUDAL® istraživanju i certificiranju kliknite ovdje
 


Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Qudal logo

QUDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržištnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness). Samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL - QUality meDAL.

Copyright © 2017, ICERTIAS, - International Certification Association, Zurich, Švicarska. Sva prava pridržana /// Uvjeti korištenja