QUALITY MEDALTM

QUDAL

Procedura

QUDAL® - QUality meDAL™ - certifikacijski žig koji označava vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga dodjeljuje se na osnovu posebnih QUDAL® - Quality - DEEPMA™ istraživanja.
O nositeljima QUDAL® - QUality meDAL™ zlatnih žigova odlučuju isključivo potrošači temeljem znanstvenih tržišnih istraživanja.
 
Svako QUDAL® - Quality - DEEPMA™ istraživanje provodi se za cijeli niz tržišnih ali i nekomercijalnih kategorija: npr. mlijeko, šampon za kosu, mobitel, kazalište...
 
Zlatnu medalju QUDAL® - QUality meDAL™ s pet zvjezdica mogu nositi samo oni proizvodi i usluge kojima su ispitanici u posebnim QUDAL® - Quality - DEEPMA™ istraživanjima dali najviše povjerenja prilikom ispitivanja kvalitete te su se stoga u svojoj kategoriji oni pozicionirali na sam vrh - na prvu poziciju.
 
Četiri zvjezdice na QUDAL® medalji nose oni proizvodi i usluge koji su se u QUDAL® - Quality - DEEPMA™ istraživanju pozicionirali na drugu poziciju u svojoj kategoriji.
 
Tri zvjezdice nose oni proizvodi i usluge koji su se u QUDAL® - Quality - DEEPMA™ istraživanju pozicionirali na treću poziciju u svojoj kategoriji
Qudal logo

QUDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržištnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness). Samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL - QUality meDAL.

Copyright © 2017, ICERTIAS, - International Certification Association, Zurich, Švicarska. Sva prava pridržana /// Uvjeti korištenja